Κοντέρ

Το κατάστημά μας ασχολείται με την..

Κοντέρ

Το κατάστημά μας ασχολείται με την επισκευή και την ρύθμιση ψηφιακών και αναλογικών (μηχανικών) κοντέρ, αυτοκινήτων και μηχανών. Η πολύχρονη πείρα μας πάνω σε αυτόν το τομέα εγγυάται το πόσο ευχαριστημένοι θα μείνετε αν μας επισκεφθείτε.

Κοντέρ

Για την επισκευή του κοντέρ του αυτοκινήτου σας στην Αθήνα, στον Πειραιά αλλά και στην υπόλοιπη Αττική τηλεφωνήστε μας και πιστοποιημένοι τεχνικοί οργάνων είναι σε θέση να λύσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει στο ψηφιακό ή αναλογικό κοντέρ του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας αυθημερόν σε Αθήνα, Πειραιά και υπόλοιπη Αττική.

Η επισκευή του καντράν του αυτοκινήτου σας και η επισκευή του ψηφιακού κοντέρ της μοτοσυκλέτας σας είναι υπηρεσίες που παρέχονται από την KOSMAS εντός της ημέρας παραλαβής και στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς.

Σας αναφέρουμε ονομαστικά κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν τα κοντέρ και στα οποία μπορούμε να σας δώσουμε αποτελεσματική λύση.

Μηχανικά κοντέρ:
Δεν γράφει ο χιλιομετρητής.
Δεν δουλεύει η βελόνα του χιλιομετρητή (Km/h).
Παίζει η βελόνα του χιλιομετρητή και δεν είναι σταθερή.

Ψηφιακά κοντέρ
:
Δεν δουλεύουν μία, κάποιες οι όλες οι βελόνες.
Δεν ανάβουν όλοι οι αριθμοί της οθόνης.
Κωδικοποίηση του imobilaizer καινούργιων και μεταχειρισμένων κοντέρ σε WV και AUDI.

 Φυσικά είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να ακούσουμε κάθε πρόβλημά σας. Ακόμα ένα άλλο πρόβλημα που μπορούμε να σας λύσουμε είναι η ρύθμιση του κοντέρ σας σε περίπτωση αντικατάστασης του από καινούργιο ή μεταχειρισμένο. Να υπογραμμίσουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να τα επισκευάσουμε και να ρυθμίσουμε το κοντέρ όλων των αυτοκινήτων χάρη στα ποιο εξελιγμένα μηχανήματα με τις ποιο πρόσφατες αναβαθμίσεις. Ντίζες είναι ένα ακόμα κεφάλαιο του καταστήματός μας. Επισκευάζουμε ή κατασκευάζουμε ντίζες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.